Štika na jehle recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks červená cibule
8 ks cherry rajčátka
800 g mořská štika
podle chuti
sůl
oregano
podle potřeby
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Rybí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na osm plátků. Do každého uděláme několik jemných zářezů, do kterých vetřeme sůl a oregano. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.

  2. Plátek rybího masa napichujeme střídavě s cibulí na grilovací jehlu. Takto napíchneme osm jehel. Každou jehlu zakončíme napíchnutím rajčátka a potřeme olejem.

  3. Štiku na jehle vložíme na gril a opékáme 8 - 10 minut dozlatova.

  4. Špízy podáváme po dvou, s opečenými česnekovými bramborami a čerstvým zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!