Tagliatelle se špenátem a lososem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
sůl
2 lžíce máslo
1 ks cibule
citron
bazalka
oregano
400 g losos
mletý pepř
parmezán
250 g listový špenát
cherry rajčata
400 g tagliatelle
100 ml smetana 33%

Postup přípravy receptu

  1. Tagliatelle uvaříme v osolené vodě podle návodu. Vaříme tak, aby byly na skus. Uvařené těstoviny scedíme

  2. Mezitím si nakrájíme lososa na kostky, orestujeme na másle, okořeníme a zakápneme citronem. Maso vyndáme, do pánve dáme nakrájenou cibulku, česnek, orestujeme, přidáme listový špenát (čerstvý či rozmrazený) a zalijeme smetanou. Směs prohřejeme, přidáme sůl, pepř, poté odstavíme a smícháme s lososem a těstovinami

  3. Tagliatelle se špenátem a lososem posypeme před podáváním nastrouhaným parmazánem, cherry rajčaty a bazalkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!