Telecí játra s petrželkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
2 lžíce olej
0.3 lžičky sůl
1 špetka pepř
2 plátky telecí játra
2 lžíce čerstvá petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Stroužek česneku oloupeme a přímo jej vymačkáme do oleje. Přidáme pepř a petrželku, zamícháme.

  2. Telecí játra rozložíme, osušíme pomocí kuchyňského krepového papíru a potřeme po obou stranách marinádou z oleje a koření.

  3. Na grilovací rošt položíme hliníkovou fólii nebo ohnivzdornou formu odpovídající velikosti. Maso z obou stran grilujeme vždy 4 minuty. Potom teprve osolíme.

  4. Telecí játra s petrželkou podáváme s libovolnou přílohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!