Těstoviny s rajčatovou omáčkou a gothajem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
1 ks cibule
1 konzerva rajčatový protlak
20 dkg gothaj
podle chuti
cukr
sůl
bazalka
podle potřeby
olej
na ozdobu
eidam

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme a gothaj nakrájíme na nudličky.

  2. Na troše oleje osmažíme cibuli a přidáme nakrájený gothaj, který smažíme společně s cibulí, dokud nezezlátne. Poté přidáme bazalku a rajčatový protlak, podlijeme vodou a necháme chvíli dusit. Nakonec dochutíme prolisovaným česnekem, solí a cukrem, popřípadě kečupem.

  3. Rajčatovou omáčkou s gothajem podáváme s libovolnými těstovinami a sypeme sýrem. Skvěle chutná jako hlavní chod nebo teplá večeře.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!