Tortilla s kuřecím masem, salátem a italským dresinkem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks tortilla
2 plátky tvrdý sýr
podle potřeby
máslo
ledový salát
cherry rajčata
směs
1 ks cibule
100 g kukuřice
450 g kuřecí prsa
podle chuti
grilovací koření
italský dresink

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtkolečka. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Cherry rajčata nakrájíme na kolečka. Ledový salát očistíme a nakrájíme na nudličky.

  2. Cibuli za stálého míchání opékáme na másle, dokud nezměkne. Přidáme nakrájené kuřecí maso, které předtím osolíme a posypeme grilovacím kořením. Přisypeme trochu mražené kukuřice a opékáme, dokud nebude maso hotové.

  3. Na druhé pánvi si ohřejeme tortillu, potom ji přesuneme na talíř, na který rozprostřeme alobal na šířku o kus delší než talíř. Nakrájený ledový salát hodíme na pánev, kde byla tortilla, a trochu salát prohřejeme.

  4. Na tortilu potom přeneseme směs s masem, přidáme nakrájená cherry rajčata, ledový salát, půl plátku krájeného sýra a asi 3 lžičky dresinku. Celé to zabalíme do tortilly a pak ještě tortillu do alobalu, aby se nám to lépe jedlo.

  5. Tortilly s kuřecím masem, salátem a italským dresinkem podáváme podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!