Treska po ďábelsku recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 800 g treska směs 2 lžíce olej 50 g máslo 1 lžíce hořčice 2 ks zelená paprika 1 lžíce čerstvá petrželka podle chuti sůl mletý černý pepř podle potřeby 2 lžíce strouhanka na ozdobu 1 ks citron
Postup Treska po ďábelsku recept
Postup přípravy receptu
-
Omytou a očištěnou tresku rozdělíme na porce. Zelené papriky a petrželku drobně nasekáme, přidáme koření, hořčici a sůl. Směs spojíme 2 lžícemi oleje a lžící rozpuštěného másla.
Porce ryby touto směsí potřeme, vložíme do pekáčku, posypeme strouhankou, pokapeme zbytkem másla a pečeme 30 minut v horké troubě.
Tresku po ďábelsku upravíme na míse, obložíme dílky citronu a podáváme s přílohou podle chuti.