Treska v těstíčku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle potřeby
sůl
filé z tresky
grilovací koření
hladká mouka
olej na smažení
mletý černý pepř
těstíčko
1-2 ks vejce
2 lžíce mléko
1-2 lžíce hladká mouka
2 špetky kypřící prášek
50 g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

  1. Z vajec, mléka, nastrouhaného sýra, kypřícího prášku, mouky a mléka vymícháme těstíčko.

  2. Filety necháme okapat na ubrousku, vysušíme a z jedné strany osolíme a opepříme, z druhé strany osolíme a posypeme grilovacím kořením. Filety z obou stran obalíme v mouce (aby těstíčko lépe chytlo) a poté v těstíčku.

  3. Obalenou tresku smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

  4. Tresku v těstíčku podáváme s brambory a zeleninovou oblohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!