Vegetariánský tatarák recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 palička česnek 5 dl kečup 3 lžíce sojová omáčka 1 kostka zeleninový bujón 1 balíček sójový granulát podle chuti sůl pepř podle potřeby olivový olej
Postup Vegetariánský tatarák recept
Postup přípravy receptu
-
Sójový granulát uvaříme do měkka a pro lepší chuť k němu při vaření přidáme kostku zeleninového bujónu.
Uvařený granulát necháme vychladnout a vidličkou z něj vymačkáme všechnu přebytečnou vodu. Potom jej smícháme s kečupem, vylisovanými stroužky česneku a se sojovou omáčkou. Vše dobře promícháme a dochutíme olivovým olejem, solí a pepřem.
Tatarák necháme aspoň hodinu odpočinout v ledničce a potom můžeme podávat třeba na křupavých topinkách.
Množství ingrediencí je jenom orientační a záleží na každém, kolik přidá kečupu nebo česneku.