Vegetariánský tatarský biftek recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0 kg brambory
4 ks žloutek
podle chuti
česnek
sůl
cibule
hořčice
kečup
tabasco
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si uvaříme brambory ve slupce. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme.

  2. Uvařené brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme podle chuti kečup, sůl, mletý pepř, červenou papriku, nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, hořčici a žloutky. Kdo chce pokrm ostřejší, může přidat tabasco.

  3. Vegetariánský tatarský biftek bez použití masa podáváme s topinkami a česnekem. Topinky s vegetariánským tatarským biftekem jsou výborné k pivu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!