Vepřová kotleta v bylinkovém obalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks vepřová kotleta
podle chuti
sůl
koření
citronová šťáva
mletý černý pepř
na obalení
200 g strouhanka
2 lžíce bylinky
1 lžička citronová kůra

Postup přípravy receptu

  1. Bylinky, vybrané podle chuti, nasekáme, promícháme se strouhankou, nastrouhanou citronovou kůrou, solí a kořením podle chuti.

  2. Kotlety dobře potřeme šťávou z citronu a hned je obalíme ve strouhankové směsi, kterou dobře přitlačíme.

  3. Kotlety pečeme z obou stran dozlatova a ukládáme na sací ubrousek.

  4. Vepřové kotlety v bylinkovém obalu podáváme s bramborovou přílohou jako hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!