Vepřové ražniči recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 hrneček olej
2 ks cibule
1 ks červená paprika
3 plátky uzený bůček
2 ks koktejlová rajčata
500 g vepřové plátky
1 ks beraní roh

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso plec či kýtu nakrájíme na plátky naklepeme osolíme, opepříme a nakrájíme na kousky vhodné na napichování, to samé uděláme s ostatními ingrediencemi a střídavě navlékáme na špejle

  2. Potřeme olejem a necháme asi 20 minut odležet. Do pekáčku dáme pečící papír a potřeme olejem

  3. Troubu si předehřejeme na 200°C a dáme péci. Podle potřeby obracíme

  4. Podáváme s brambory nebo jinou přílohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!