Vepřové zelňáčky na jehle recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

600 g vepřový bůček
600 g kysané zelí
podle chuti
sůl
mletý pepř
mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Zelí osušíme v utěrce, rozložíme na prkénko a naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a posypeme mletou sladkou paprikou.

  2. Bůček bez kosti nakrájíme na tenké plátky, do kterých zavineme zelí. Rolky osolíme a napíchneme na grilovací jehly.

  3. Vepřové zelňáčky na jehle klademe na rozpálený gril a při opékání je poléváme vypečenou šťávou, pečeme doměkka.

  4. Ještě teplé vepřové zelňáčky na jehle podáváme s topinkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!