Vepřový guláš na černém pivu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 lžíce olej 3 ks cibule 1 kg vepřové maso 500 ml černé pivo podle chuti sůl mletý pepř
Postup Vepřový guláš na černém pivu recept
Postup přípravy receptu
-
Troubu rozehřejeme na 160 °C.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíce. Na pánvi rozpálíme olej a opékáme na něm cibuli, kterou po 10 minutách přendáme do mísy a udržujeme v teple. Maso nakrájíme na kostky a opečeme také 10 minut, nebo až se zatáhne.
Do zapékací mísy poklademe opečenou cibuli a maso. Osolíme, opepříme a zalijeme pivem. Přikrytou mísu s vepřovým gulášem dáme péct na hodinu do trouby.
Vepřový guláš na černém pivu podáváme s knedlíkem, bramborem nebo krajícem chleba.