Výborný pomerančový punč recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks pomeranč
4 ks badyán
0.5 l červené víno
2-3 ks celá skořice
podle chuti
cukr
na ozdobu
1 ks pomeranč

Postup přípravy receptu

  1. Z pomerančů vymačkáme šťávu, budeme potřebovat cca 1/2 l.

  2. Ve větším hrnci svaříme víno společně s čerstvě vymačkanou pomerančovou šťávou, badyánem a celou skořicí. Poté nápoj odstavíme, vmícháme cukr a necháme rozpustit. Do punče přidáme plátky pomeranče a pár si jich necháme na dozdobení.

  3. Pomerančový punč nalijeme do hrníčků, ozdobíme plátky pomeranče a horký podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!