Zapečené krůtí medailonky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
3 lžíce máslo na smažení
600 g krůtí maso
250 g plátková mozzarella
1 sklenice nakládaná rajčata (850 ml)
1 konzerva nakládaná kukuřice (425 ml)
podle chuti
sůl
mletý pepř
na ozdobu
4 snítky bazalka

Postup přípravy receptu

  1. Oloupaný česnek nasekáme nahrubo a nasypeme ho na dno zapékací mísy. Rajčata scedíme, rozmačkáme a nalijeme je na česnek. Na rajčatovou směs nasypeme slitou kukuřici, osolíme, opepříme a necháme "nasát".

  2. Maso rozkrájíme na menší plátky a opečeme na rozpáleném másle dozlatova. Plátky masa rozložíme na rajčata i s výpekem a poklademe je plátky mozzarelly.

  3. V předehřáté troubě zapékáme zhruba 25 - 30 minut.

  4. Zapečené krůtí medailonky servírujeme ozdobené snítkou bazalky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!