Zapečené rybí filé s celerem recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek 3 lžíce olej 1 ks cibule 1 ks citron 1 šálek bílé víno 1 lžíce sekaná petrželka 1 lžíce rajský protlak 600 g rybí filé 1 miska strouhaný celer
Postup Zapečené rybí filé s celerem recept
Postup přípravy receptu
-
Porce filé osolíme, zakapeme citronovou šťávou a naskládáme do zapékací misky.
Troubu předehřejeme na 200°C.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.
Na filé rozložíme kolečka cibule, plátky česneku a vše zakryjeme strouhaným celerem. Přelijeme rajským protlakem, bílým vínem a olejem.
V předehřáté troubě rybu upečeme do zlatova a podáváme.