Zapékané brambory s bílým jogurtem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 špetka sůl
1 kg brambory
2 ks cibule
1 kelímek bílý jogurt
100 g zelený hrášek
50 g čerstvé houby
olej na vymazání
200 g vařené bílé fazole

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu omyjeme, oloupeme cibuli a česnek. Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na plátky. Houby očistíme a nakrájíme taktéž na plátky.

  2. Brambory očistíme kartáčkem, nakrájíme na kolečka a poklademe s houbami, cibulí, fazolemi, hráškem a česnekem na vymazaný plech. Osolíme a upečeme.

  3. Upečené brambory polijeme jogurtem a podáváme s kysaným zelím.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!