Zbojnické kuře recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
2 lžíce olej
1 lžíce solamyl
5 lžic kečup
1 lžíce sójová omáčka
500 g kuřecí maso
2 lžíce tatarská omáčka
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Česnek oloupeme a jemně nasekáme.

  2. Kuřecí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na malé kousky, které osolíme, opepříme a promícháme se solamylem.

  3. Na oleji připravené maso prudce opečeme, přilijeme sójovou omáčku, kečup a přidáme česnek, teplotu zmírníme a chvilku podusíme.

  4. Před podáváním podle potřeby ochutíme a nakonec vmícháme tatarku.

  5. Zbojnické kuře servírujeme s hranolkami nebo opečeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!