Zeleninový boršč jinak recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3-4 stroužky česnek 4 lžíce olej sůl 2 ks cibule 1 ks mrkev 1 ks petržel 4 lžíce rajčatový protlak 0.3 hlávky zelí 3 ks bobkový list 400 g červená řepa mletý černý pepř
Postup Zeleninový boršč jinak recept
Postup přípravy receptu
-
Do rozehřátého oleje vložíme oloupanou cibuli nakrájenou na kostky.
Hlávkové zelí omyjeme, mrkev a petržel oškrábeme, nakrájíme na tenké nudličky. Všechno spolu orestujeme, přidáme bobkový list, rajčatový protlak a vodu. Pomalým varem vaříme do poloměkka, poté přidáme červenou řepu a zeleninový boršč dochutíme solí, kořením a prolisovaným česnekem.
Zeleninový boršč jinak podáváme jako zdravou vegetariánskou polévku. Je moc dobrý. Před servírováním samozřejmě vyndáme bobkový list.