Zeleninový salát k masu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce cukr
0 lžiček sůl
1 lžička ocet
1 ks cibule
1 ks jablko
1 lžíce kopr
1 ks mrkev
1 lžíce křen
1 hlávka zelí

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu i ovoce očistíme a podle druhu oloupeme. Zelí nastrouháme najemno, stejně tak cibuli a křen, jablko nastrouháme na nudličky.

  2. Všechno smícháme, osolíme, ocukrujeme, přidáme ocet a dobře promícháme. Pak salát rozdělíme na polovinu. Jednu polovinu ochutíme nasekaným koprem a do druhé nastrouháme mrkev. Tak získáme 2 druhy salátu na oblohu.

  3. Zeleninový salát takto připravený podáváme k jakémukoliv masu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!