Zelný salát s ovocem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks jablko
3 lžíce majonéza
300 g zelí
1 lžíce cukr krystal
1 kelímek bílý jogurt
1 plechovka kompotovaný ananas
150 g hroznové víno
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Zelí nastrouháme, jablka omyjeme, pokrájíme a zbavíme jadřince. Kompotovaný ananas necháme okapat.

  2. Jablka, ananas a hroznové víno promícháme, doplníme o bílý jogurt, majonézu, cukr krystal a sůl. Všechny ingredience přidáme k míse se zelím a smícháme tak, aby bylo vše rovnoměrně pokryto jogurtovo-majonézovou vrstvou.

  3. Zelný salát necháme před podáváním vychladit.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!