Bílé fazolky na česko-mexický způsob recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
sůl
1 ks hermelín
chilli koření
300 g bílé fazole
1 balíček mražená zelenina
mletá sladká paprika
5 - 6 lžic sladký kečup
5 - 6 lžic ostrá hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Bílé fazole promyjeme, na několik hodin nebo přes noc namočíme do studené vody. Poté je se solí, paprikou a chilli kořením přivedeme k varu. Pokud možno v nové vodě - doporučení proti pozdějšímu nadýmání

  2. Na pánvi rozehřejeme olej, do kterého přidáme mraženou zeleninu a dusíme. V misce si rozmícháme hořčici s kečupem. Fazole po změknutí přidáme do pánve se zeleninou, přidáme na kostičky nakrájený hermelín a zalijeme směsí kečupu a hořčice. Ještě asi 10 - 15 minut necháme směs prohřát

  3. Bílé fazolky na česko-mexický způsob podáváme s chlebem, pečivem nebo brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!