Buchta Margot recept
Apetit Recepty moučníkySuroviny na recept
- 1/2 hrnku olej 1 ks vejce 1/2 hrnku mléko 1 balíček prášek do pečiva 1 hrnek cukr krupice 1 balíček vanilkový cukr 2 hrnky polohrubá mouka čokoládová poleva 1 lžíce granko 120 g tyčinka Margot
Postup Buchta Margot
Postup přípravy receptu
-
Tyčinku margot nastrouháme
Cukr, olej a vejce vyšleháme do pěny. Střídavě přidáváme mouku a mléko. Nakonec vmícháme strouhanou tyčinku Margot, granko a kypřící prášek
Nalijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě na 180°C přibližně 50 minut
Vychladlou buchtu Margot potřeme čokoládovou polevou. Tu si můžeme připravit pouhým rozpuštěním čokolády a ztuženého tuku a vymícháním dohladka
Závěrem posypeme strouhaným kokosem a necháme zatuhnout.