Červené rizoto recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
sůl
1 ks cibule
1 konzerva rajčatový protlak
strouhaný sýr
500 g mleté maso
0.5 balíčku mražený hrášek
0.5 balíčku mražená kukuřice
3-4 balíčky rýže ve varných sáčcích
0.5 balíčku koření na rýži
Postup Červené rizoto recept
Postup přípravy receptu
-
Dáme vařit rýži podle návodu na obalu.
Mezitím na oleji zpěníme cibulku a přidáme mleté maso. Restujeme, až se maso odděluje od sebe. Přidáme koření na rýži, protlak a podusíme doměkka. Hrášek a kukuřici přidáme k masu a jen prohřejeme. Nakonec přimícháme uvařenou rýži a dochutíme solí.
Červené rizoto podáváme posypané strouhaným sýrem. Rizoto podáváme nejlépe teplé.