Červené rizoto recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
1 konzerva rajčatový protlak
strouhaný sýr
500 g mleté maso
0.5 balíčku mražený hrášek
0.5 balíčku mražená kukuřice
3-4 balíčky rýže ve varných sáčcích
0.5 balíčku koření na rýži

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit rýži podle návodu na obalu.

  2. Mezitím na oleji zpěníme cibulku a přidáme mleté maso. Restujeme, až se maso odděluje od sebe. Přidáme koření na rýži, protlak a podusíme doměkka. Hrášek a kukuřici přidáme k masu a jen prohřejeme. Nakonec přimícháme uvařenou rýži a dochutíme solí.

  3. Červené rizoto podáváme posypané strouhaným sýrem. Rizoto podáváme nejlépe teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!