Červené rizoto recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 1 ks cibule 1 konzerva rajčatový protlak strouhaný sýr 500 g mleté maso 0.5 balíčku mražený hrášek 0.5 balíčku mražená kukuřice 3-4 balíčky rýže ve varných sáčcích 0.5 balíčku koření na rýži
Postup Červené rizoto recept
Postup přípravy receptu
-
Dáme vařit rýži podle návodu na obalu.
Mezitím na oleji zpěníme cibulku a přidáme mleté maso. Restujeme, až se maso odděluje od sebe. Přidáme koření na rýži, protlak a podusíme doměkka. Hrášek a kukuřici přidáme k masu a jen prohřejeme. Nakonec přimícháme uvařenou rýži a dochutíme solí.
Červené rizoto podáváme posypané strouhaným sýrem. Rizoto podáváme nejlépe teplé.