Chilli noc carne s fazolkami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - sůl
4 ks rajčata
1 ks cibule
- - kečup
- - pepř mletý
1 ks kapie
1 ks chilli paprička
- - paprika mletá
- - olej olivový
600 g maso hovězí
200 g fazolky zelené
- - chilli
- - oregano
100 g fazole bílé sterilované

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, česnek utřeme. Na oleji necháme zesklovatět cibulku. V misce smícháme maso s kořením a česnekem. Přidáme ho na pánev a za stálého míchání rychle opečeme. Přisypeme na kostičky nakrájenou papriku a rajčata, chilli papričku, mražené fazolky a okapané bílé fazole. Vše asi 5 minut dusíme. Nakonec přidáme kečup a ještě několik minut podusíme, podáváme s opečenými tousty.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!