Chilli noc carne s fazolkami recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - česnek - - sůl 4 ks rajčata 1 ks cibule - - kečup - - pepř mletý 1 ks kapie 1 ks chilli paprička - - paprika mletá - - olej olivový 600 g maso hovězí 200 g fazolky zelené - - chilli - - oregano 100 g fazole bílé sterilované
Postup Chilli noc carne s fazolkami recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, česnek utřeme. Na oleji necháme zesklovatět cibulku. V misce smícháme maso s kořením a česnekem. Přidáme ho na pánev a za stálého míchání rychle opečeme. Přisypeme na kostičky nakrájenou papriku a rajčata, chilli papričku, mražené fazolky a okapané bílé fazole. Vše asi 5 minut dusíme. Nakonec přidáme kečup a ještě několik minut podusíme, podáváme s opečenými tousty.