Chilli z hovězího masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
400 g hovězí zadní
0.5 balíčku rajský protlak
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
kmín
koriandr
chilli paprička
mletý pepř
sterilované fazole

Postup přípravy receptu

  1. Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na rozpáleném oleji do tmava. Přidáme na tenké nudle nakrájené hovězí maso, sůl a pepř. Dusíme na mírném ohni. Dbáme na vyrestování vlastní šťávy do tuku.

  2. Pak k masu přidáme protlak, který orestujeme, kmín, zalijeme vodou a vaříme doměkka. Přidáme nakrájené chilli papričky, fazole a na úplný závěr nasekaný koriandr.

  3. Tip na přílohu: Na másle zesklovatíme cibuli, krátce orestujeme rýži a zalijeme vodou (1,5 x množství vody oproti rýži). Počkáme až se voda vyvaří. Přiklopíme a dáme na 25 minut do trouby při 150 °C.

  4. Chilli z hovězího masa podáváme s připravenou pečenou rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!