Chléb s podmáslím z domácí pekárny recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžička cukr
1 lžička sůl
1 lžíce ocet
350 ml podmáslí
2 lžíce olivový olej
350 g hladká mouka
150 g celozrnná mouka
0.5 balíčku sušené droždí
1 lžička polévkové koření
1 lžička celý kmín
3 lžičky sezamová semínka

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny vsypeme a vlijeme do pekárny.

  2. Chléb s podmáslím pečeme na program bílý chléb, velikost střední, stejně tak propečenost střední. Chléb je hotový podle typu naší pekárny.

  3. Chléb s podmáslím z domácí pekárny vyjmeme, necháme vychladnout a krájíme na plátky. Lze jej libovolně obměnit - přidat oblíbené bylinky, semínka, ořechy apod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!