Chléb s podmáslím z domácí pekárny recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 lžička cukr 1 lžička sůl 1 lžíce ocet 350 ml podmáslí 2 lžíce olivový olej 350 g hladká mouka 150 g celozrnná mouka 0.5 balíčku sušené droždí 1 lžička polévkové koření 1 lžička celý kmín 3 lžičky sezamová semínka
Postup Chléb s podmáslím z domácí pekárny recept
Postup přípravy receptu
-
Všechny suroviny vsypeme a vlijeme do pekárny.
Chléb s podmáslím pečeme na program bílý chléb, velikost střední, stejně tak propečenost střední. Chléb je hotový podle typu naší pekárny.
Chléb s podmáslím z domácí pekárny vyjmeme, necháme vychladnout a krájíme na plátky. Lze jej libovolně obměnit - přidat oblíbené bylinky, semínka, ořechy apod.