Grilované bifteky s tatarskou omáčkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
3 lžičky sůl
3 lžičky pepř
3 lžíce červené víno
60 dkg hovězí svíčková
podle chuti
tatarská omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Uleželou a odblaněnou svíčkovou otřeme vlhkou utěrkou a nakrájíme na 3 plátky. Lehce je dlaní naklepeme a upravíme do původního tvaru. Bifteky osolíme, opepříme pokapeme červeným vínem, potřeme olejem a dáme asi na 1 hodinu do chladničky.

  2. Bifteky vložíme na rošt s miskou pod rozehřátý gril a grilujeme po každé straně 5 minut. Teplé grilované bifteky dáme na nahřáté talíře, pokapeme odkapanou šťávou a podáváme s tatarskou omáčkou a s různě upravenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!