Grilované plněné portobello recept

Apetit Recepty předkrmy

Suroviny na recept

sůl
2 snítky tymián
30 g šalotka
100 g mleté hovězí maso
20 g kozí sýr
mletý černý pepř
2 ks sušené rajče
2 ks portobello

Postup přípravy receptu

  1. Šalotku oloupeme a nasekáme najemno. Sušené rajče nakrájíme na kousky

  2. Rozehřejeme si menší pánev. Vsypeme maso se šalotkou a orestujeme je. Přidáme rajčata, tymián a směs osolíme a opepříme. Směs necháme vychladnout

  3. Z žampionů portobello odstraníme nožičky. Kozí sýr nakrájíme na kostičky. Kozí sýr smícháme s vychladlým masem a směsí naplníme portobello. Žampiony portobello dáme do zapékací misky a pod grilem je asi 5 minut zapékáme

  4. Grilované plněné portobello ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!