Hovězí pomazánka se zeleninou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
hořčice
300 ml zeleninový vývar
100 g tvrdý sýr
100 g tatarská omáčka
200 g kořenová zelenina
200 g hovězí maso vařené

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme, nakrájíme na kousky a ve vývaru uvaříme doměkka.

  2. Hotovou zeleninu spolu s vařeným hovězím umeleme na masovém strojku. Sýr nastrouháme.

  3. Tatarskou omáčku dáme do misky a postupně k ní přidáváme umleté hovězí maso, zeleninu a nastrouhaný sýr. Pomazánku ochutíme solí a hořčicí.

  4. Tato pomazánka se nehodí pouze na mazání pečiva, ale výborná je jako náplň do rajčat, paprik a podobné zeleniny.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!