Hovězí pomazánka se zeleninou recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl hořčice 300 ml zeleninový vývar 100 g tvrdý sýr 100 g tatarská omáčka 200 g kořenová zelenina 200 g hovězí maso vařené
Postup Hovězí pomazánka se zeleninou recept
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu očistíme, nakrájíme na kousky a ve vývaru uvaříme doměkka.
Hotovou zeleninu spolu s vařeným hovězím umeleme na masovém strojku. Sýr nastrouháme.
Tatarskou omáčku dáme do misky a postupně k ní přidáváme umleté hovězí maso, zeleninu a nastrouhaný sýr. Pomazánku ochutíme solí a hořčicí.
Tato pomazánka se nehodí pouze na mazání pečiva, ale výborná je jako náplň do rajčat, paprik a podobné zeleniny.