Hřib žlučník (hořčák) na slanině recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

150 g slanina
3 ks vejce
1 ks cibule
150 g hřiby
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Hřiby nakrájíme na slabé plátky, asi 2 mm. Slaninu nakrájíme na kostičky - slaninou nešetříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

  2. Slaninu dáme zesklovatět, přidáme cibulku a houby. Dusíme na plotně nejméně 25 minut. NEOCHUTNÁVÁME!!!

  3. Když se přebytečná voda vysmahne, rozmícháme do hub na slanině ještě vejce. Můžeme podávat.

  4. Smaženice má nahořklou chuť, nebude chutnat každému.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!