Jahodový krém z pomazánkového másla recept

Apetit Recepty moučníky

Suroviny na recept

1 kelímek cukr moučka
2 kelímky pomazánkové máslo
1 lžíce jahodový pudinkový prášek
1 lžíce jahodová tresť

Postup přípravy receptu

  1. Pomazánková másla o váze 250 g (bez příchuti) dáme do mísy a přidáme cukr

  2. k navážení použijeme kelímek od másla. Přisypeme pudinkový prášek a zalijeme ho jahodovou trestí

  3. Veškeré ingredience šlehačem důkladně promícháme

  4. šleháme minimálně 5 minut na stupeň 5. Krém uložíme do chladna nejméně na hodinu rozležet

  5. Jahodový krém z pomazánkového másla je vynikající na piškotová těsta, na buchty pod ovoce nebo na plnění košíčků.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!