Jemná avokádová pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 lžíce olej
sůl
1 ks cibule
3 lžíce majonéza
2 ks avokádo
1 lžíce vinný ocet
2 lžíce worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Avokáda oloupeme, podélně rozřízneme a odstraníme pecku. Dužinu pak rozmačkáme vidličkou na kaši.

  2. Avokádovou kaši smícháme s jemně pokrájenou cibulkou. Přidáme trochu vinného octa, 2 stroužky utřeného česneku, 2 lžíce worcestrové omáčky, lžíci oleje, osolíme a nakonec přidáme 3 lžíce majonézy.

  3. Jemnou avokádovou pomazánku mažeme na rozpůlené bagetky a ozdobíme proužky papriky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!