Karbanátky z hovězího masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
350 g brambory
1 lžíce pažitka
70 g anglická slanina
350 g mleté hovězí maso
podle chuti
sůl
muškátový oříšek
mletý černý pepř
podle potřeby
sádlo na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme. Vařené brambory a anglickou slaninu umeleme na masovém strojku, pak přidáme mleté maso, rozšlehaná vejce, sůl, pepř, muškátový oříšek a nasekanou pažitku.

  2. Z promíchané směsi tvoříme na pomoučněném prkénku malé ploché karbanátky, které smažíme po obou stranách na sádle.

  3. Karbanátky z hovězího masa podáváme s bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!