Karbanátky z rybí konzervy recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vejce
500 g brambory
1 ks cibule
2 ks sardinky v oleji
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
strouhanka
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Sardinky slijeme a nasekáme na jemno. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

  2. Brambory a sardinky vložíme do mísy. Cibuli osmahneme na másle a přidáme do mísy. Okořeníme, přidáme vejce a strouhanku. Vypracujeme směs, ze které děláme menší karbanátky.

  3. Rybí karbanátky opékáme v pánvi na rozehřátém oleji.

  4. Karbanátky z rybí konzervy podáváme s vařenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!