Karbanátky z rybí konzervy recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks vejce 500 g brambory 1 ks cibule 2 ks sardinky v oleji podle chuti sůl mletý černý pepř podle potřeby strouhanka olej na smažení
Postup Karbanátky z rybí konzervy recept
Postup přípravy receptu
-
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Sardinky slijeme a nasekáme na jemno. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Brambory a sardinky vložíme do mísy. Cibuli osmahneme na másle a přidáme do mísy. Okořeníme, přidáme vejce a strouhanku. Vypracujeme směs, ze které děláme menší karbanátky.
Rybí karbanátky opékáme v pánvi na rozehřátém oleji.
Karbanátky z rybí konzervy podáváme s vařenými brambory.