Králík v mainádě recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
3 ks cibule
kmín
1 ks králík
marináda
5 stroužků česnek
30 ml olej
2 lžíce ostrý kečup
0.5 lžičky mletá pálivá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Králíka naporcujeme, vložíme do pekáče, osolíme a okmínujeme. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a králíka cibulí zasypeme.

  2. Přísady na marinádu promícháme, česnek předem prolisujeme, a dolijeme vodou tak, aby jí bylo půl litru. Králíka zalijeme a necháme odležet do druhého dne.

  3. Králíka pečeme ve vyhřáté troubě a během pečení občas přelijeme výpekem.

  4. Králíka v marinádě podáváme s přílohou podle vlastního výběru.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!