Krevety s rýžovými těstovinami recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
sůl
1 lžíce máslo
150 g krevety
kari koření
1 ks řapíkatý celer
mletý černý pepř
eidam 30%
1 balení uzené tofu
citronová štáva
100 g rýžové těstoviny

Postup přípravy receptu

  1. Dva stroužky česneku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Uzené tofu a jeden stonek řapíkatého celeru nakrájíme nadrobno

  2. Na pánev dáme lžíci másla a necháme rozpustit. Do másla přidáme nakrájený česnek a necháme orestovat. Na to dáme krevety, zakápneme je trošku citronovou šťávou a necháme zrůžovět. Krevety osolíme a opepříme, poté přidáme nakrájené uzené tofu a řapíkatý celer. Ochutíme kari kořením a necháme dodělat

  3. Zvlášť si uvaříme rýžové těstoviny a vše spojíme dohromady

  4. Krevety s rýžovými těstovinami můžeme na talíři ještě drobně posypat strouhaným eidamem a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!