Krůtí maso z konzervy s vejci recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

4 - 6 ks vejce
1 lžíce voda
pepř
1 lžíce sladký kečup
1 konzerva krůtí maso ve vlastní šťávě

Postup přípravy receptu

  1. Konzervu otevřeme a maso v ní nakrájíme na 6 plátků stejně silných. Potom celý obsah konzervy vyklopíme do teflonové pánve a plátky urovnáme

  2. Ve vodě si rozmícháme kečup a maso s ní polijeme. Na obsah pánve rozklepneme vejce a osolíme. Zvolna opékáme, dokud vejce neztuhnou. Pokud je maso z konzervy více slané, tak vejce nesolíme

  3. Krůtí maso z konzervy s vejci podáváme s bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!