Krůtí vnitřnosti na smetaně recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
2 lžíce máslo
2 ks bobkový list
2 ks nové koření
2 lžíce hladká mouka
1 ks větší cibule
3 ks celý pepř
1 kelímek smetana na vaření
2 ks krůtí vnitřnosti

Postup přípravy receptu

  1. Vnitřnosti pořádně opereme a očistíme

  2. Dáme je vařit s oloupanou celou cibulí, kořením a solí. Vaříme doměkka. Vývar přecedíme, zavaříme do něj jíšku, kterou jsme si připravili předem (nebo světlou hotovou jíšku)

  3. Do omáčky přidáme pokrájená plíčka a necháme přejít varem. Odstavíme a nakonec do omáčky vmícháme smetanu

  4. Krůtí vnitřnosti na smetaně podáváme s knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!