Krůtí vnitřnosti na smetaně recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl 2 lžíce máslo 2 ks bobkový list 2 ks nové koření 2 lžíce hladká mouka 1 ks větší cibule 3 ks celý pepř 1 kelímek smetana na vaření 2 ks krůtí vnitřnosti
Postup Krůtí vnitřnosti na smetaně
Postup přípravy receptu
-
Vnitřnosti pořádně opereme a očistíme
Dáme je vařit s oloupanou celou cibulí, kořením a solí. Vaříme doměkka. Vývar přecedíme, zavaříme do něj jíšku, kterou jsme si připravili předem (nebo světlou hotovou jíšku)
Do omáčky přidáme pokrájená plíčka a necháme přejít varem. Odstavíme a nakonec do omáčky vmícháme smetanu
Krůtí vnitřnosti na smetaně podáváme s knedlíkem.