Kuřecí karbanátky s žampionovou omáčkou recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - olej - - sůl - - petrželka 1 ks cibule 200 g žampióny - - hořčice 0 l smetana kysaná - - pepř mletý 1 ks kapie 1 ks cibule červená 500 g maso kuřecí mleté
Postup Kuřecí karbanátky s žampionovou omáčkou recept
Postup přípravy receptu
-
Mleté kuřecí maso smícháme s jemně nakrájenou žlutou cibulí, petrželovou natí, prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Vytvarujeme karbanátky, dáme je na 30 minut odležet do chladničky a potom opečeme na oleji po obou stranách. Do výpeku přidáme nakrájenou červenou cibuli a očištěné nakrájené houby. Podusíme doměkka, přidáme hořčici, smetanu, osolíme a dochutíme. Karbanátky ozdobíme pokrájenou červenou paprikou a zalijeme omáčkou.