Kuřecí řezanka s nivou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
3 ks cibule
150 g niva
1 hrnek kukuřice
500 g kuřecí maso
podle potřeby
olej

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nasekáme na jemno. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Sterilovanou kukuřici slijeme a necháme okapat.

  2. V hluboké pánvi na rozpáleném oleji osmažíme nejprve cibuli, pak přidáme kuřecí nudličky a těsně před změknutím vsypeme kukuřici. Když je maso hotové, nechá se rozpustit niva, která směs přiměřeně zahustí. Pokud se nám zdá pokrm málo slaný, potom přisolíme.

  3. Kuřecí řezanka s nivou chutná nejlépe s rýží, ale jako přílohu můžeme zvolit i těstoviny.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!