Ledový salát s krevetami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 svazeček pažitka
1 plechovka tuňák ve vlastní šťávě
1 hlávka ledový salát
200 g vařené krevety

Postup přípravy receptu

  1. Na tento chutný salát si nejprve připravíme zálivku. Do hrníčku nebo sklenice dáme 1 lžíci olivového oleje, 1 lžíci octa, 1 stroužek česneku, 1 lžíce strouhaného křenu a špetku soli. Vše promícháme.

  2. Salát nastrouháme na kousky do větší mísy, přidáme nasekané krevety a tuňáka i se šťávou. Zalijeme zálivkou, kterou jsme si sami umíchali a salát lehce promícháme aby se zálivka rovnoměrně rozprostřela. Vychlazený salát hustě posypeme jemně nasekanou pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!