Maďarský nákyp z cibulky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - sůl
2 ks vejce
- - máslo
1 svazek petrželka
250 g brambory
200 ml smetana
150 g smetana kysaná
- - pepř mletý
- - paprika mletá
0.5 ks paprika červená
0.5 ks paprika zelená
1 svazek cibulka jarní
100 g sýr ovčí
- - tabasko
200 g salám uherský

Postup přípravy receptu

  1. Svazek cibulky nakrájíme na kolečka, brambory uvaříme ve slupce a vychladlé pak nakrájíme na kostky. Papriky nakrájíme na proužky a salám na kostičky, petrželku natrháme, smícháme s bramborami a zeleninou a dáme do vymaštěné formy. Potom smícháme vejce, kysanou a normální smetanu, okořeníme paprikou, solí a pepřem, přidáme tabasko, nalijeme na nákyp, posypeme sýrem, navrch poklademe máslo a dáme péct asi na 30-40 minut na 180 st.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!