Maďarský nákyp z cibulky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - sůl 2 ks vejce - - máslo 1 svazek petrželka 250 g brambory 200 ml smetana 150 g smetana kysaná - - pepř mletý - - paprika mletá 0.5 ks paprika červená 0.5 ks paprika zelená 1 svazek cibulka jarní 100 g sýr ovčí - - tabasko 200 g salám uherský
Postup Maďarský nákyp z cibulky recept
Postup přípravy receptu
-
Svazek cibulky nakrájíme na kolečka, brambory uvaříme ve slupce a vychladlé pak nakrájíme na kostky. Papriky nakrájíme na proužky a salám na kostičky, petrželku natrháme, smícháme s bramborami a zeleninou a dáme do vymaštěné formy. Potom smícháme vejce, kysanou a normální smetanu, okořeníme paprikou, solí a pepřem, přidáme tabasko, nalijeme na nákyp, posypeme sýrem, navrch poklademe máslo a dáme péct asi na 30-40 minut na 180 st.