Penne s tuňákem v sýrové omáčce recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
100 ml mléko
5 lžic kečup
350 g tuňák v oleji
300 g penne
150 g tavený smetanový sýr

Postup přípravy receptu

  1. Penne uvaříme se špetkou soli ve vroucí vodě podle návodu a rozdělíme na talíře

  2. Tuňákové kousky z konzervy včetně oleje vyklopíme na pánev a orestujeme. Přidáme kečup, opět chvilku opékáme a vmícháme sýr. Podlijeme mlékem, podle potřeby osolíme a rozvaříme na hladkou omáčku s tuňákovými kousky

  3. Penne s tuňákem v sýrové omáčce rozdělíme na porce těstovin a společně se zeleninovým salátem servírujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!