Pikantní ovesná kaše na slano recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
1 lžíce kečup
2 špetky vegeta
2 lžíce zakysaná smetana
1 ks sterilovaná okurka
0 lžiček bazalkové pesto
1 lžíce lněný olej
1 lžička hořčice dijonnaise
podle potřeby
1 dl teplá voda
2 hrstě ovesné vločky

Postup přípravy receptu

  1. Do misky vložíme ovesné vločky. Přidáme hustou zakysanou smetanu, hořčici Dijonnaise, kečup, pesto a na kostičky nakrájenou kyselou okurku.

  2. Nakonec vmícháme olej, vegetu a teplou vodu. Ovesnou kaši důkladně zamícháme.

  3. Pikantní ovesnou kaši na slano podáváme jen tak nebo s pečivem. Udělala jsem si to vlažné, tak tělové teploty. Teplá voda trochu prohřála studené ingredience z lednice a líp se pak promísily.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!