Pomazánka Sloní žrádlo recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3-4 lžíce olej
1 špetka sůl
1 lžíce ocet
1 ks cibule
1 lžíce hořčice
2 lžíce kečup
1 lžíce cukr krupice
1 špetka chilli koření
300 g tatarská omáčka
500 g měkký salám

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce dáme ohřát kečup, hořčici, cukr, ocet, olej a sůl. Promícháme a necháme prohřát. Poté necháme směs vychladnout.

  2. Mezitím si do mísy nakrájíme na nudličky salám, přidáme nakrájenou cibuli, tatarskou omáčku, chilli koření a osolíme. Nakonec přidáme vychladlou směs a důkladně promícháme.

  3. Pomazánku Sloní žrádlo mažeme na veku a zdobíme podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!