Rajčatová bruschetta s bazalkou recept

Apetit Recepty předkrmy

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
sůl
500 g rajčata
bazalka
6 ks starší chléb
čerstvě mletý černý pepř
2 lžíce extra panenský olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata omyjeme, osušíme, zbavíme nejedlé části a pokrájíme na malé kousky

  2. Nakrájená rajčata dáme do misky a smícháme s olivovým olejem, solí, čerstvě mletým černým pepřem a bazalkou

  3. Krajíce chleba opečeme na olivovém oleji z obou stran do křupava a ještě za tepla vydatně potřeme stroužkem česneku a obložíme rajčatovou směsí

  4. Rajčatovou bruschettu s bazalkou ihned servírujeme jako výborný předkrm nebo chuťovku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!