Ražniči v trojobalu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 25 dkg slanina 3 ks cibule 2 ks klobása 30 dkg tvrdý sýr tatarská omáčka 50 dkg vepřová kýta podle chuti sůl mletý černý pepř trojobal vejce strouhanka hladká mouka podle potřeby tuk na smažení
Postup Ražniči v trojobalu recept
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potom je rozkrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Nakrájíme na kousky tvrdý sýr, slaninu, popř. klobásku a na kolečka cibuli.
Potom postupně napichujeme na jehly připravené ingredience v pořadí v jakém uznáme za vhodné. Jestliže máme vše zpracované, tak si připravíme trojobal jako na řízky a vše obalíme. Do trouby si připravíme pekáček s rozehřátým tukem, do kterého ražniči narovnáme a pečeme do zhnědnutí asi při 180 °C.
Ražniči v trojobalu podáváme s brambory nebo kaší.