Ražniči v trojobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

25 dkg slanina
3 ks cibule
2 ks klobása
30 dkg tvrdý sýr
tatarská omáčka
50 dkg vepřová kýta
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
trojobal
vejce
strouhanka
hladká mouka
podle potřeby
tuk na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potom je rozkrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Nakrájíme na kousky tvrdý sýr, slaninu, popř. klobásku a na kolečka cibuli.

  2. Potom postupně napichujeme na jehly připravené ingredience v pořadí v jakém uznáme za vhodné. Jestliže máme vše zpracované, tak si připravíme trojobal jako na řízky a vše obalíme. Do trouby si připravíme pekáček s rozehřátým tukem, do kterého ražniči narovnáme a pečeme do zhnědnutí asi při 180 °C.

  3. Ražniči v trojobalu podáváme s brambory nebo kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!