Roládky ze dvou druhů masa recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- olej 1 špetka sůl 1 ks vejce 1 špetka pepř 20 dkg kuřecí prsa 1 lžička škrobová moučka sardelová pasta 3 plátky roštěnka větší ledový salát a majonéza 1 ks feferonka malá
Postup Roládky ze dvou druhů masa
Postup přípravy receptu
-
Náplň:
Kuřecí prsa s vejcem a feferonkou rozmixujeme na hustší kaši. Tu zahustíme škrobovou moučkou, osolíme a opepříme
Plátky roštěnek tence naklepeme. Přendáme na větší kus alobalu potřeného olejem. Klademe je tak, aby vznikl velký plát. Okraje masa spojíme nití nebo párátkem. Plát potřeme sardelovou pastou a do středu vložíme náplň. Alobal srolujeme a řádně uvaříme
Pečeme v horké troubě asi 45 minut
Vychladlou roládu nakrájíme na plátky. Podáváme na ledovém salátu, zdobíme majonézou nebo kečupem.