Roládky ze dvou druhů masa recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

olej
1 špetka sůl
1 ks vejce
1 špetka pepř
20 dkg kuřecí prsa
1 lžička škrobová moučka
sardelová pasta
3 plátky roštěnka větší
ledový salát a majonéza
1 ks feferonka malá

Postup přípravy receptu

  1. Náplň:

  2. Kuřecí prsa s vejcem a feferonkou rozmixujeme na hustší kaši. Tu zahustíme škrobovou moučkou, osolíme a opepříme

  3. Plátky roštěnek tence naklepeme. Přendáme na větší kus alobalu potřeného olejem. Klademe je tak, aby vznikl velký plát. Okraje masa spojíme nití nebo párátkem. Plát potřeme sardelovou pastou a do středu vložíme náplň. Alobal srolujeme a řádně uvaříme

  4. Pečeme v horké troubě asi 45 minut

  5. Vychladlou roládu nakrájíme na plátky. Podáváme na ledovém salátu, zdobíme majonézou nebo kečupem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!