Rychlá kapsa s opečenou bagetou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks kuřecí prsa
na potření
1 stroužek česnek
4 lžíce olej
podle chuti
česnek
sůl
bazalka
nádivka
1 hrst bazalka
1 ks tavený sýr (trojúhelníček)
6 plátků prorostlý špek

Postup přípravy receptu

  1. Prsa si nařízneme na kapsu a naklepeme. Potřeme z obou stran solí a vnitřek kapsy vymažeme taveným sýrem. Vetřeme bazalku a poklademe plátky špeku, nakonec vložíme sýr (může být i z mrazáku, nevyteče ven). Kapsy zpevníme párátky a pozvolna smažíme na oleji z obou stran. Prsa se z druhé strany mohou dělat prudčeji.

  2. Mezitím si nakrájíme bagetu nebo velké rohlíky (může být i starší) na 1,5 cm silné šikmé krajíčky, které potřeme ochuceným olejem z třeného česneku, soli a bazalky. Poklademe potřenou stranou nahoru na nevymazaný plech a grilujeme v troubě dozlatova.

  3. Rychlou kapsu s opečenou bagetou podáváme společně přelité dresinkem podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!